Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care...
Găsește rezultate în...
ts.devilzone.romic_none

wishu

Administratori
 • Număr conținut

  552
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  8

wishu last won the day on December 9

wishu had the most liked content!

Despre wishu

 • Rang
  nașu mare
 • Dată Naștere 25.05.2001

Profile Information

 • Gender
  Male

Profile Fields

 • Steam ID
  76561198271938847

Vizitatori Recenți Profil

1.406 citiri profil
 1. Pentru 200 de puncte AVATAR + SEMNĂTURĂ. Pentru 300 de puncte 5 puncte reputație. Pentru 400 de puncte 10 puncte reputație. Pentru 600 puncte "- 1 WARN". -maxim de doua ori pe lună- Pentru 1000 puncte "PREMIUM"
 2. CLASAMENT PUNCTE CE AI FACE DACĂ @CONTILI- - 999 (test)
 3. Doar o ediție pe zi, sâmbătă/duminică două. Orice membru al comunității poate posta în acel topic, în limita bunului simț. Toate temele sunt realizate după gustul organizatorilor. Nu se fac teme ce susțin tenta sexuală, rasismul, etc. Este interzis dublu-post-ul. Nu scrieți răspunsuri identice cu a altor persoane! Nu aveți voie să edittați răspunsul. Dacă organizatorul a uitat să vă treacă punctele în clasament , îi dați PM. Nu aveți dreptul de a trage un organizator la răspundere ! PUNCTELE SUNT Editie normală : 20 puncte (primul) / 5 puncte (restul) Editie specială : 40 puncte (primul) / 10 puncte (restul)
 4. wishu

  [Premii] - Guess Who

  Pentru 200 de puncte AVATAR + SEMNĂTURĂ. Pentru 300 de puncte 5 puncte reputație. Pentru 400 de puncte 10 puncte reputație. Pentru 600 puncte "- 1 WARN". -maxim de doua ori pe lună- Pentru 1000 puncte "PREMIUM"
 5. wishu

  [Clasament] - Guess Who

  CLASAMENT PUNCTE GUESS WHO @CONTILI- - 999 (test)
 6. wishu

  [Regulament] - Guess Who

  Nu aveți voie să dați edit/reply după ce ați postat. Aveți voie să puneți doar un nume. Nu mai multe ! Dacă după 24 de ore nu s-a ghicit, topicul se v-a închide pierzând o șansă de 5 puncte. Este interzis dublu-post-ul. Doar o editie pe zi, sâmbătă/duminică două. Nu aveți dreptul de a trage un organizator la răspundere ! Dacă organizatorul a uitat să vă treacă punctele în clasament , îi dați PM. Nu aveți voie să editați răspunsul. PUNCTELE SUNT Editie normală : 20 puncte (primul) / 5 puncte (restul) Editie specială : 40 puncte (primul) / 10 puncte (restul)
 7. wishu

  [Premii] - Trivi

  Pentru 200 de puncte AVATAR + SEMNĂTURĂ. Pentru 300 de puncte 5 puncte reputație. Pentru 400 de puncte 10 puncte reputație. Pentru 600 puncte "- 1 WARN". -maxim de doua ori pe lună- Pentru 1000 puncte "PREMIUM"
 8. wishu

  [Clasament] - Trivia

  CLASAMENT PUNCTE TRIVIA @CONTILI- - 999 (test)
 9. wishu

  [Regulament] - Trivia

  Fără înjurii,certuri. Doar o ediție pe zi, sâmbătă/duminică două. Nu puneți întrebări stupide în topicuri. Este interzis dublu-post-ul. Nu ai dreptul de a trage un organizator la răspundere ! Daca organizatorul a uitat să vă treacă punctele în clasament , îi dați PM. Nu ai voie să editezi răspunsul. PUNCTELE SUNT Editie normală : 20 puncte (primul) / 5 puncte (restul) Editie specială : 40 puncte (primul) / 10 puncte (restul)
 10. wishu

  [Premii] - Happy Hour

  Pentru 200 de puncte AVATAR + SEMNĂTURĂ. Pentru 300 de puncte 5 puncte reputație. Pentru 400 de puncte 10 puncte reputație. Pentru 600 puncte "- 1 WARN". -maxim de doua ori pe lună- Pentru 1000 puncte "PREMIUM"
 11. wishu

  [Clasament] - Happy Hour

  CLASAMENT PUNCTE HAPPY HOUR! @CONTILI- - 9999 (test)
 12. wishu

  [Regulament] - Happy Hour

  REGULAMENT Este interzis dublu-post-ul. Nu deviati de la subiect. Doar o editie pe zi, sambata/duminica doua. Este interzis sa postati poze indecente/obscene. Daca Organizatorul a uitat sa va treaca punctele in clasament , ii dati PM. Nu aveti voie sa postati mai mult de 1 poza. Nu ai dreptul de a lua un organizator la raspundere ! Nu aveti voie sa postati poze identice cu a altor persoane,se considera post-hunt! PUNCTELE SUNT Editie normala : 20 puncte (Primul) / 5 puncte (Restul) Editie speciala : 40 puncte (Primul) / 10 puncte (Restul)
 13. wishu

  Campanie staff - în desfășurare

  Acceptat. Spor la treabă.
 14. we burn you down 

 15. A sosit momentul să aibă loc o nouă campanie de recrutare cu mențiunea că de această dată modelul și cerințele sunt cu totul altele. Pentru a aplica pentru un loc în Staff-ul DEVILZONE, lăsați un răspuns în acest topic completând modelul de mai jos! Nume: Vârstă: De ce aplici pentru acest grad?: Experiența ta în moderarea unui forum: Ești conștient că dacă vei încălca regulamentul poți fi demis din funcție în orice moment?: O scurtă descriere despre tine: CERINȚE Trebuie să aveți un comportament exemplar, să nu fiți unul dintre utilizatorii problemă! Trebuie să aveți 0 avertismente active, nu se trece cu vederea acest lucru! Trebuie să aveți o activitate cât de cât decentă la nivelul întregului forum! Este obligatoriu sa intrati pe server-ul de ts!(TS.DEVILZONE.RO)

×

Important Information

Prin utilizarea acestui site sunteti de acord cu Termeni de Utilizare