Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care...
Găsește rezultate în...
ts.devilzone.romic_none

wishu

Administratori
 • Număr conținut

  554
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  8

Orice postat de wishu

 1. wishu

  Cerere grad Crazy

  Aștept . @locked
 2. A sosit momentul să aibă loc o nouă campanie de recrutare cu mențiunea că de această dată modelul și cerințele sunt cu totul altele. Pentru a aplica pentru un loc în Staff-ul DEVILZONE, lăsați un răspuns în acest topic completând modelul de mai jos! Nume: Vârstă: De ce aplici pentru acest grad?: Experiența ta în moderarea unui forum: Ești conștient că dacă vei încălca regulamentul poți fi demis din funcție în orice moment?: O scurtă descriere despre tine: CERINȚE Trebuie să aveți un comportament exemplar, să nu fiți unul dintre utilizatorii problemă! Trebuie să aveți 0 avertismente active, nu se trece cu vederea acest lucru! Trebuie să aveți o activitate cât de cât decentă la nivelul întregului forum! Este obligatoriu sa intrati pe server-ul de ts!(TS.DEVILZONE.RO)
 3. wishu

  Addons zombie Plague 6.2

  Link expirat @locked
 4. Pentru 200 de puncte AVATAR + SEMNĂTURĂ. Pentru 300 de puncte 5 puncte reputație. Pentru 400 de puncte 10 puncte reputație. Pentru 600 puncte "- 1 WARN". -maxim de doua ori pe lună- Pentru 1000 puncte "PREMIUM"
 5. CLASAMENT PUNCTE CE AI FACE DACĂ @CONTILI- - 999 (test)
 6. Doar o ediție pe zi, sâmbătă/duminică două. Orice membru al comunității poate posta în acel topic, în limita bunului simț. Toate temele sunt realizate după gustul organizatorilor. Nu se fac teme ce susțin tenta sexuală, rasismul, etc. Este interzis dublu-post-ul. Nu scrieți răspunsuri identice cu a altor persoane! Nu aveți voie să edittați răspunsul. Dacă organizatorul a uitat să vă treacă punctele în clasament , îi dați PM. Nu aveți dreptul de a trage un organizator la răspundere ! PUNCTELE SUNT Editie normală : 20 puncte (primul) / 5 puncte (restul) Editie specială : 40 puncte (primul) / 10 puncte (restul)
 7. wishu

  [Premii] - Guess Who

  Pentru 200 de puncte AVATAR + SEMNĂTURĂ. Pentru 300 de puncte 5 puncte reputație. Pentru 400 de puncte 10 puncte reputație. Pentru 600 puncte "- 1 WARN". -maxim de doua ori pe lună- Pentru 1000 puncte "PREMIUM"
 8. wishu

  [Clasament] - Guess Who

  CLASAMENT PUNCTE GUESS WHO @CONTILI- - 999 (test)
 9. wishu

  [Regulament] - Guess Who

  Nu aveți voie să dați edit/reply după ce ați postat. Aveți voie să puneți doar un nume. Nu mai multe ! Dacă după 24 de ore nu s-a ghicit, topicul se v-a închide pierzând o șansă de 5 puncte. Este interzis dublu-post-ul. Doar o editie pe zi, sâmbătă/duminică două. Nu aveți dreptul de a trage un organizator la răspundere ! Dacă organizatorul a uitat să vă treacă punctele în clasament , îi dați PM. Nu aveți voie să editați răspunsul. PUNCTELE SUNT Editie normală : 20 puncte (primul) / 5 puncte (restul) Editie specială : 40 puncte (primul) / 10 puncte (restul)
 10. wishu

  [Premii] - Trivi

  Pentru 200 de puncte AVATAR + SEMNĂTURĂ. Pentru 300 de puncte 5 puncte reputație. Pentru 400 de puncte 10 puncte reputație. Pentru 600 puncte "- 1 WARN". -maxim de doua ori pe lună- Pentru 1000 puncte "PREMIUM"
 11. wishu

  [Clasament] - Trivia

  CLASAMENT PUNCTE TRIVIA @CONTILI- - 999 (test)
 12. wishu

  [Regulament] - Trivia

  Fără înjurii,certuri. Doar o ediție pe zi, sâmbătă/duminică două. Nu puneți întrebări stupide în topicuri. Este interzis dublu-post-ul. Nu ai dreptul de a trage un organizator la răspundere ! Daca organizatorul a uitat să vă treacă punctele în clasament , îi dați PM. Nu ai voie să editezi răspunsul. PUNCTELE SUNT Editie normală : 20 puncte (primul) / 5 puncte (restul) Editie specială : 40 puncte (primul) / 10 puncte (restul)
 13. wishu

  [Premii] - Happy Hour

  Pentru 200 de puncte AVATAR + SEMNĂTURĂ. Pentru 300 de puncte 5 puncte reputație. Pentru 400 de puncte 10 puncte reputație. Pentru 600 puncte "- 1 WARN". -maxim de doua ori pe lună- Pentru 1000 puncte "PREMIUM"
 14. wishu

  [Clasament] - Happy Hour

  CLASAMENT PUNCTE HAPPY HOUR! @CONTILI- - 9999 (test)
 15. wishu

  [Regulament] - Happy Hour

  REGULAMENT Este interzis dublu-post-ul. Nu deviati de la subiect. Doar o editie pe zi, sambata/duminica doua. Este interzis sa postati poze indecente/obscene. Daca Organizatorul a uitat sa va treaca punctele in clasament , ii dati PM. Nu aveti voie sa postati mai mult de 1 poza. Nu ai dreptul de a lua un organizator la raspundere ! Nu aveti voie sa postati poze identice cu a altor persoane,se considera post-hunt! PUNCTELE SUNT Editie normala : 20 puncte (Primul) / 5 puncte (Restul) Editie speciala : 40 puncte (Primul) / 10 puncte (Restul)
 16. wishu

  Campanie staff - în desfășurare

  Acceptat. Spor la treabă.
 17. we burn you down 

 18. wishu

  Cerere Super-Moderator aNNakin

  Acceptat, apucă-te de treabă. tc
 19. wishu

  Prezentare MarlboRo

  Bine ai venit !
 20. wishu

  Mentenanță MIX

  Din pricina faptului că jocul frama puțin și jucătorii nu erau satisfăcuți în principiu de funcționalitatea serverelor noastre (mix1.devilzone.ro și mix2.devilzone.ro) am decis să migrăm totul la mxhost . Până pe 20 decembrie ar trebui să fie totul gata . Î: Nu mai jucăm mixuri până pe 20? R: Bineînțeles că se vor juca mixuri doar că la un „nivel mai scăzut” și există posibilitatea să pice uneori serverele. Î: Cât va dura migrarea? R: Cel mult 3 zile până va fi totul gata. De asemenea țin să vă anunț că vom pregăti plugin de mix cu puncte, am să revin cu informații într-un alt topic. administrația (c) devilzone
 21. wishu

  Prezentare Kingsley

  Salut și bine ai venit !
 22. wishu

  [Portofoliu] Killx - slab

  Salut slăbane, te aștept cu un cadou kw
 23. wishu

  cerere dns ZM.DEVILZONE.RO

  Model nerespectat, respins tc
 24. wishu

  cerere moderator smoker

  Respins, trebuie să ai 25 de posturi pentru a aplica. Ăsta ar fi unul dintr motive, al doilea , mai lucrează puțin la limba română. tc
 25. NOU: - ÎNAINTE DE CERERE: - serverul trebuie să aibe deja numele dorit [de exemplu cs.devilzone.ro] - serverul trebuie să fie înscris pe gametracker, să îi dați claim și să-l adăugați în clan gametracker.com/clan/devilzone.ro CE PRIMIȚI DUPĂ AFILIERE?: - DNS - categorie - acces de moderare - grad de manager - canal pe ts.devilzone.ro [necesită cerere separată devilzone.ro/forum/953-cerere-canal/] MODEL: OWNER 1: [@numele de pe forum] OWNER 2: [opțional, @numele de pe forum] IP+PORT SERVER: SUBDOMENIU: [DNS, nume.devilzone.ro] MOD: [clasic, furien, deathrun, surf etc.] SLOTURI: FIRMA UNDE E GĂZDUIT SERVERUL: VECHIME SERVER: LINK GAMETRACKER: AȚI DAT CLAIM LA SERVER?: AȚI ADĂUGAT SERVERUL ÎN CLANUL GAMETRACKER?: NUME CONT GAMETRACKER: STRUCTURĂ FORUM: [maxim 6 în prima lună de afiliere, regulament, anunțuri, cereri admine etc.]

×

Important Information

Prin utilizarea acestui site sunteti de acord cu Termeni de Utilizare