Jump to content

Recommended Posts

  • C.E.O

Regulamentul general al comunității DEVILZONE România.
Acest regulament este adresat tutror membrilor și staffului comunității, încălcarea acestora duce chair și la banarea dvs. Totodată acest regulament este important pentru cei care doresc să facă parte din staff.

Post & Topics;
- Înainte de postarea unu-i topic nou citiți cu atenție regulamentul de postare din categoria respectivă.
- Toate posturile cu "GG", "Bine bă" și altele de genu vor fi sancționate cu warn / restricționare postare timp de 7 zile.
- Suferințele și limbajul neadecvat în postări / topicul / titlul unu-i topic se sancționează cu warn sau chiar ban permanent.
- Toate reclamele pe forumul nostru se va sancționa cu ban 7 zile la prima abatre și ban permanent la a 2 a abatere.
- Pozele cu content sexual sunt permise în limita bunului simț.

Profil;
- Numele care conține un limbaj neadecvat este permis în limita bunului simț, adică dacă spre exemplu cineva are numele "Fuck Name" sunt permise, dar cele de exemplu "Muie x, etc" vor fi obligate la schimbarea numelui iar la a doua abatere se acordă ban 30 zile / permanent.
- În categoria "About me" este permis aproape ori ce fel de tip de poză, tot odată sunt permise link-urile către social media. Reclama din about me va fi sancționată cu un avertisment / warn.
- Nu aveți voie să vă faceți mai multe conturi pe acest forum, acest lucru duce la banarea dvs cu toate conturile create pe forumul nostru.

Piratarea;
- Sunt strict interzise link-urile către alte siteuri / forumuri dacă nu avem parteneriat cu ele. Totodată mesajele de genu "Free skin, click here now" sunt interzise, asta poate duce la banarea dvs permanent pe forum.
- Dacă primiți un astfel de link în privat și îl accesați nu suntem responsabili pentru daunele făcute asupra calculatorului dumneavoastră !

*Respectă și vei fi respectat.
*Frate frate, dar pâine e pe bani.
*Acest regulament va fi updatat curând deoarece nu este terminat.

cu stimă și respect,
administrator-ul @baiatul cocaine ツ

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...