Jump to content

[Regulament] IT News


Recommended Posts

Înainte de a posta o știre, folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postată de altcineva.

Trebuie să specificați sursa fiecărui articol postat în cazul în care informațiile nu sunt proprii. (atenție la reclama pe alte forumuri)

Încercați să dați un aspect cât mai plăcut articolului creat, folosind diferite bbcod-uri, imagini, videouri etc.

Verificați dacă articolul respectiv are greșeli, necesită editarea unui text, etc. Nu dați copy+paste de pe toate forumurile. (încercați să postați subiectele într-adevăr importante și nu toate știrile aleatorii găsite pe domnu' google)

Articolele trebuie să aibă minim 5-6 rânduri de text, și dacă este posibil, o poză descriptivă.

Posthunt-ul este stric interzis !! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. vor aduce după sine un warn!

Insultele, atacul la persoană sau limbajul vulgar către un alt membru al comunității este STRICT INTERZIS! Persoana în cauză se va alege cu un warn sau va avea contul suspendat în funcție de gravitatea situației.

Aveți voie să deschideți maxim 10 articole/zi în această secțiune.

Articolele vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 7 de zile de la crearea acestora, permitând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată.

Continutul topicului trebuie sa aiba minim 10 randuri si sa nu fie o stire monotona , sa si atraga la ochi.

Nerespectarea regulilor de mai sus se va sancționa cu o atenționare prin PM dată de către moderatorul secțiunii la prima abatere. Următoarele abateri vor fi sancționate cu WARN

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...