Postat Ianuarie 20 (editat) Editat Ianuarie 23 de scarlxrd Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Postat Ianuarie 20 Lucrezi bine. In avatarele de genul folosesti render sau ai doar stock-uri ?(daca da lasa si mie un link de unde iti iei stock-urile) 1 scarlxrd au reacționat la asta Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Postat Ianuarie 20 Foarte frumos.Te asteptam cu drag in staff-ul nostru printr-o cerere Designer. 1 scarlxrd au reacționat la asta Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Postat Ianuarie 20 Acum 1 minut, Daniel H. a spus: Lucrezi bine. In avatarele de genul folosesti render sau ai doar stock-uri ?(daca da lasa si mie un link de unde iti iei stock-urile) Mersi. Folosesc render foarte rar, am inceput sa folosesc Pinterest pentru stock-uri, m-am cam plictisit de toate tumblur-urile ca au doar stock-uri cu femei/masini/natura. 1 !Presedinte Danut au reacționat la asta Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Postat Ianuarie 20 : ) 1 Daniel H. au reacționat la asta Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Postat Ianuarie 23 1 Daniel H. au reacționat la asta Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Postat Ianuarie 24 1 Daniel H. au reacționat la asta Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Postat Ianuarie 24 Ultimele lucrari sunt cele mai reusite. Lucrezi bine. Imi place si logo ul pe care il ai dar parca varful de sus de la S trebuia drept KEEP UP WITH THE GOOD WORK 1 scarlxrd au reacționat la asta Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Postat Februarie 5 chiar sunt foarte bine doar la gif-uri mai ai de lucrat 1 scarlxrd au reacționat la asta Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Postat Februarie 11 La 23.12.2018 la 22:10, wishu a spus: Portofoliile inactive mai mult de 14 zile vor fi închise. Pentru a le redeschide, dați PM unui membru din echipa administrativă. t/c Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri