Jump to content

cod3

EX Staff
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

cod3 last won the day on February 10

cod3 had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About cod3

 • Rank
  Asistență Generală

Recent Profile Visitors

403 profile views
 1. @Cozmo a fost recrutat in gradul de Super-Moderators. Responsabilitatea principala fiind Zona Generala. @AndreiTihan a fost recrutat in gradul de Super-Moderators. Responsabilitatea principala fiind x.
 2. In acest topic aveti ocazia de a ne ajuta sa rezolvam problemele tehnice ale forumului. Vor fi putine pe parcursul timpului insa aici puteti raporta orice bug/problema gasita pe website.
 3. Oricine poate plasa comentarii cu PRO / CONTRA, însă decizia luării în calcul fiecărei propuneri / sugestii va fi luată doar în cadrul unei ședințe administrative de către conducere, împreună cu restul administrației. Orice topic deschis în această secțiune va primi un răspuns, însă durata nu poate fi prestabilită deoarece, după cum am spus mai sus, decizia este luată la ședința iar aceasta va fi anunțată în topicul respectiv după luarea deciziei. 1. Propunere/sugestie: 2. De ce consideri că implementarea acestei idei va aduce beneficii serverului de TeamSpeak3?:
 4. Într-o reclamație au dreptul de a plasa comentarii doar cei inculpați și martorii, inclusiv membrii administrativi ce au făcut parte din conflict. Orice comentariu OFF-TOPIC va fi sancționat cu warn. După ce au trecut 24 de ore de la incident reclamațiile nu vor mai fi acceptate. 1. Username Teamspeak3: 2. Persoana/persoanele reclamate: 3. Data și ora la care a avut loc incidentul: 4. Martori: 5. Descrierea incidentului (ce s-a întâmplat?):
 5. Se fac cereri de unban doar pentru acest tip de sancțiune "ban" acordată permanent. Pentru ban temporar puteți face o reclamație împotriva celui ce a aplicat sancțiunea. Într-o cerere de unban au dreptul de a plasa comentarii doar cei inculpați și martorii, inclusiv membrii administrativi ce au făcut parte din conflict. Orice comentariu OFF-TOPIC va fi sancționat cu warn. După ce au trecut 30 de zile de la incident cererile de unban nu vor mai fi acceptate. 1. Username TeamSpeak3: 2. Persoana care v-a sancționat: 3. Data și ora la care a avut loc incidentul: 4. Motivul sancț
 6. @Vampires. a fost recrutat in gradul de Founders.
 7. Am considerat ca "Nick name" vrea sa insemne numele canalului, modelul de postare fiind: 1. Nume canal: 2. Uniqueid-ul tău: Canalul a fost creat.
 8. Pentru a fi acceptat trebuie să aveți activitate pe server. Userii ce au creat probleme în trecut nu vor fi acceptați. Model-ul trebuie completat în întregime, orice spațiu lăsat gol va duce la RESPINS: 1. Cum te numești?: 2. Ce vârstă ai?: 3. Descrie-te în 15 cuvinte: 4. De ce dorești să obții această funcție?: 5. Cu ce crezi că poți ajută persoanele ce utilizează acest server?: 6. Alte detalii:
 9. Înainte de a crea o cerere de canal citiți cu atenție regulamentul server-ului. Cererile de canal pot fi acceptate doar de cei ce se ocupă în special de server-ul de TeamSpeak3. 1. Nume canal: 2. Uniqueid-ul tău:
 10. Regulamentul general și informații legate de server-ul de TeamSpeak3, acest regulament este adresat tutror utilizatorilor și membrilor din staff. Tot odată pentru a face parte din staff-ul DevilZone România trebuie să cunoști acest regulament. Reguli importante: 1. De acum înainte, se pot face reclamații și pentru injurii grave (de familie, mama, tată, morți etc...) dintr-o conversație privată [sancțiune: BAN 2 ore]. 2. Dacă sunteți sancționat cu (BAN / KICK) pentru limbaj vulgar asupra unui membru administrativ, dvs sunteți cel / cea care trebuie să se prezinte cu o dovadă
×
×
 • Create New...