Jump to content

Alexandru

Founders
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Alexandru last won the day on January 13

Alexandru had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

1 Follower

About Alexandru

 • Rank
  Administrare și Dezvoltare

Personal Information

 • Steam ID
  76561198895217045

Recent Profile Visitors

232 profile views
 1. Salutare și bine te-am găsit ❤️
 2. Bine ai venit pe comunitatea DEVILZONE România, îți urăm o ședere cât mai plăcută alături de noi. Tot odată te așteptăm cu o cerere de intrare în stafful nostru dacă dorești. Cu stimă și respect, administrator-ul Alexandru.
 3. Bine ai venit pe comunitatea DEVILZONE România, îți urmăm o ședere cât mai frumoasă și plăcută alături de noi. Tot odată dacă dorești să te faci parte din staff te așteptăm cu o cerere pe forum. Cu stimă și respect, administrator-ul Alexandru.
 4. Bine ai venit pe comunitatea DEVILZONE România, îți urmăm o ședere cât mai frumoasă și plăcută alături de noi. Tot odată dacă dorești să te faci parte din staff te așteptăm cu o cerere pe forum. Cu stimă și respect, administrator-ul Alexandru.
 5. Bine ai venit pe comunitatea DEVILZONE România, îți urmăm o ședere cât mai frumoasă și plăcută alături de noi. Tot odată dacă dorești să te faci parte din staff te așteptăm cu o cerere pe forum. Cu stimă și respect, administrator-ul Alexandru.
 6. Bine ai venit pe comunitatea DEVILZONE România, îți urmăm o ședere cât mai frumoasă și plăcută alături de noi. Tot odată dacă dorești să te faci parte din staff te așteptăm cu o cerere pe forum. Cu stimă și respect, administrator-ul Alexandru.
 7. Bine ai venit pe comunitatea DEVILZONE România, îți urmăm o ședere cât mai frumoasă și plăcută alături de noi. Tot odată dacă dorești să te faci parte din staff te așteptăm cu o cerere pe forum. Cu stimă și respect, administrator-ul Alexandru.
 8. Ședința din data 10.01.2021 este doar pentru cei cu implicare financiară / fondatorii comunății, prezența este obligatorie. Tot odată și administratori comunității sunt obligați să fie la ședină. Ședința va avea loc pe un canal de pe serverul de Teamspeak3 la ora 20:00, veți fi mutați automat.
 9. Welcome, dacă vrei sa facem proiectul ăla ce am vorbit pe steam. Facem dar ceva unic și nu sa mai fie undeva. Ma anunți pe steam.
 10. Regulamentul general al comunității DEVILZONE România. Acest regulament este adresat tutror membrilor și staffului comunității, încălcarea acestora duce chair și la banarea dvs. Totodată acest regulament este important pentru cei care doresc să facă parte din staff. Post & Topics; - Înainte de postarea unu-i topic nou citiți cu atenție regulamentul de postare din categoria respectivă. - Toate posturile cu "GG", "Bine bă" și altele de genu vor fi sancționate cu warn / restricționare postare timp de 7 zile. - Suferințele și limbajul neadecvat în postări / topicul / titlul unu-i
×
×
 • Create New...