Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 12/02/2019 in all areas

 1. Numele tău :Viorel Vârsta :29 Ocupație :Munca Unde locuiești :italy Hobby-uri & pasiuni :Cs 1.6,csgo. Cum ai aflat de comunitatea noastră :Fosta mea comunitate Ce te-a determinat să te alături comunității noastre :placerea si amintirile Care este jocul tău preferat :Cs 1,6 Steam ON / OFF :https://steamcommunity.com/id/PGL-kaZzy/ O poză cu tine ( opțional ) :
  1 point
 2. Bine ai venit pe comunitatea DEVILZONE România, îți urăm o ședere cât mai plăcută alături de noi. Tot odată te așteptăm cu o cerere de intrare în stafful nostru dacă dorești. Cu stimă și respect, administrator-ul Alexandru.
  1 point
 3. 1 point
 4. Bine ai venit pe comunitatea DEVILZONE România, îți urmăm o ședere cât mai frumoasă și plăcută alături de noi. Tot odată dacă dorești să te faci parte din staff te așteptăm cu o cerere pe forum. Cu stimă și respect, administrator-ul Alexandru.
  1 point
 5. Bine ai venit pe comunitatea DEVILZONE România, îți urmăm o ședere cât mai frumoasă și plăcută alături de noi. Tot odată dacă dorești să te faci parte din staff te așteptăm cu o cerere pe forum. Cu stimă și respect, administrator-ul Alexandru.
  1 point
 6. Regulament categorie : În această categorie postează doar ownerul principal al serverului. Titlul topicului va fi : [Forum Management] DNS.DEVILZONE.RO În topicul deschis de owner nu are dreptul de a comenta nimeni. În acest topic scrie doar ownerul şi administratorul departamentului afilieri. La deschiderea topicului trebuie respectat modelul , după ce administratorul departamentului răspunde cu rezolvat sau respins , ownerul îşi va posta celelalte probleme prin reply fără nici un model, doar spunând ce vrea să adauge / scoată de pe categorie. Următoarele probleme po
  1 point
 7. Regulamentul general și informații legate de server-ul de TeamSpeak3, acest regulament este adresat tutror utilizatorilor și membrilor din staff. Tot odată pentru a face parte din staff-ul DevilZone România trebuie să cunoști acest regulament. Reguli importante: 1. De acum înainte, se pot face reclamații și pentru injurii grave (de familie, mama, tată, morți etc...) dintr-o conversație privată [sancțiune: BAN 2 ore]. 2. Dacă sunteți sancționat cu (BAN / KICK) pentru limbaj vulgar asupra unui membru administrativ, dvs sunteți cel / cea care trebuie să se prezinte cu o dovadă
  1 point
 8. Ședința din data 10.01.2021 este doar pentru cei cu implicare financiară / fondatorii comunății, prezența este obligatorie. Tot odată și administratori comunității sunt obligați să fie la ședină. Ședința va avea loc pe un canal de pe serverul de Teamspeak3 la ora 20:00, veți fi mutați automat.
  1 point
 9. Bun venit , nu știu cum te.am furat nici nu te mai știu care ești:)))
  1 point
 10. Regulamentul general al comunității DEVILZONE România. Acest regulament este adresat tutror membrilor și staffului comunității, încălcarea acestora duce chair și la banarea dvs. Totodată acest regulament este important pentru cei care doresc să facă parte din staff. Post & Topics; - Înainte de postarea unu-i topic nou citiți cu atenție regulamentul de postare din categoria respectivă. - Toate posturile cu "GG", "Bine bă" și altele de genu vor fi sancționate cu warn / restricționare postare timp de 7 zile. - Suferințele și limbajul neadecvat în postări / topicul / titlul unu-i
  1 point
×
×
 • Create New...