Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care...
Găsește rezultate în...
ts.devilzone.romic_none

Gaming

Ești pasionat de jocuri? Vrei să fii la curent ultimele știri din domeniu? Ai nevoie de o anumite resursă pentru server? Atunci aruncă o privire în această categorie!

Sub-forumuri

 1. CS:GO

  Counter-Strike: Ofensiva globală (CS: GO) este un joc video multiplayer first-person. Acesta este cel de-al patrulea joc din seria Counter-Strike. Jocul pune două echipe una împotriva celeilalte : teroriștii și contra-teroristi. Ambele părți având sarcina de a elimina celălaltă echipă în timp ce îndeplinesc și obiective separate, Teroriștii, în funcție de modul de joc, trebuie fie să planteze bomba, fie să apere ostaticii, în timp ce contrateroristii trebuie fie să împiedice bomba din a fi plantată , fie să salveze ostaticii . Există șase moduri de joc, toate având caracteristici distincte specifice acelui mod.

  97
  postări
 2. CS 1.6

  Counter-Strike (CS) este o serie de jocuri video de tip shooter pentru mai mulți jucători, în care echipe de teroriști și contra-teroriști se luptă să execute, respectiv, un act de teroare (bombardarea, luarea de ostatici) și contra-teroristii împiedică indeplinirea acestor obiective (dezamorsand bomba , salvarea ostaticilor).

  406
  postări
 3. 110
  postări
 4. 38
  postări
 5. League of Legends

   

  League of Legends este un joc online, rapid și competitiv, care îmbină viteza și intensitatea unui RTS cu elemente RPG. Două echipe de campioni puternici, fiecare cu un design unic și cu playstyle diferit, se luptă cap-la-cap de-a lungul mai multor câmpuri de luptă și moduri de joc. Cu o listă tot mai mare de campioni, actualizări frecvente și o scenă de turnee înfloritoare, League of Legends oferă o repetabilitate nesfârșită pentru jucătorii de toate nivelurile de calificare.

  • Nu sunt încă postări aici
  • Nu sunt încă postări aici
  • Nu sunt încă postări aici

0 topicuri în acest forum

Nu sunt încă topicuri în acest forum


×

Important Information

Prin utilizarea acestui site sunteti de acord cu Termeni de Utilizare