1. Administrație & Dezvoltare

  1. 11 postări

   Zona Administrativă

   Zona cea mai importantă a acestui forum. Se găsesc anunţurile şi regulamentul (termenii şi condiţiile de utilizare ale forumului).

  2. 363 postări

   Zona Utilizatorilor

   Informații despre avertizările & ban-urile date, ghiduri şi tutoriale utile, reclamații la adresa membrilor din staff cât şi concursuri interactive organizate de membrii Administrației !

  3. 21 postări

   Afiliere

   Aici veți găsi toate informaţiile necesare pentru afilierea unui server, pentru modificări aduse în timpul parteneriatului cu noi şi diverse oferte pentru jucătorii dvs.

  4. Alătură-te clanului de pe GameTracker   (16 vizite la acest link)

 2. Servere Publice

  1. 60 postări
  2. 24 postări

   Counter-Strike 1.6 - Servere Publice

   Totalitatea serverelor afiliate comunității, aparținând jocului Counter Strike 1.6, vor fi listate în această categorie, de asemenea, acestea sunt considerate, serverele oficiale ale comunitățib_350_20_1B1B1B_1B1B1B_FFFFFF_1B1B1B.pngb_350_20_1B1B1B_1B1B1B_FFFFFF_1B1B1B.png

    

 3. Proiecte Comunitare

  1. 61 postări
  2. 2 postări
 4. Gaming

  1. 59 postări

   Știri Gaming

   Știrea este un gen publicistic care prezintă realitatea actuală, pe care o pune într-o formă comunicabilă, transmisă apoi, prin intermediul unor tehnici moderne de difuzare în masă.

  2. 12 postări

   Steam

   Informații jocuri, promotii, probleme si rezolvări steam.

  3. 236 postări

   Lumea jocurilor

   Categoria în care jocurile își spun povestea și prind viață.

  4. 3 postări

   Magazin jocuri

   Afișează permanent și gratuit produsul tău. Atenție însă la produs, deoarece nu acceptăm decât unele bunuri ca fiind anunțate.

 5. General

  1. 90 postări

   Design

   Designul este un cuvânt de origine engleză care se pronunță [ pron. di-zain ] și care înseamnă proiect, desen (de concepție), schiță (de concepție). Folosirea termenului în domeniul desenului liber (artă) este forțată și deci nerecomandată.

  2. 552 postări

   Multimedia & Tehnologie

   Cele mai recente melodii, anime, filme și seriale; tutoriale știri și multe altele legate de IT.

  3. 197 postări

   Discuții tematice & socializare

   Discuțiile între membrii comunității despre subiecte care nu se încadrează în celelalte secțiuni, chestionare, diverse curiozități și știri de zi cu zi.