Jump to content
DEVILZONE România

Cosma.

Members
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Cosma. last won the day on August 18

Cosma. had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

1 Follower

About Cosma.

 • Rank
  Advanced User

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut Just. te inteleg! ne auzim pe sv, ts!
 2. Nick-ul Tau : Cosma. Gradul Actual : Manager De ce Faci Cererea? : am o activitate slaba in ultimul timp
 3. Concursul din luna 09.20 a fost anulat!!! 2 jucatori din cei ce au castigat au fost prinsi ulterior cu wall! Concursul se v-a relua cu luna 10.20 Succes tuturor!
 4. Topul se v-a reseta pe data de 25.08.2020! Castigatorii concursului lunar sunt: JusT. (CoSm!n)*** TDR Felicitari!!! Cei 3 jucatori sunt rugati sa ma contacteze pe Ts / sv / forum!
 5. Pe data de 21.09.2020 o sa revin cu informatii mai concrete despre concursul lunar, dupa cum stiti in fiecare luna, pe cs.devilzone.ro, se organizeaza concursul ce le ofera PLAYERILOR sansa de a se integra mai bine printre noi, cei ce se icadreaza in cerinte primesc functie + vip pentru o luna. Succes tuturor! Pe data de 25.09.2020 se reseteaza top ul!
 6. Eu unul ti am zis sa scapi de aliasurile alea.. nu ti am dat eu ban deci.. te rog sa faci plangere catre cel ce te a banat! O zi buna!
 7. Colegul nostru Turcu ne "convoaca" pe data de 20.09.2020 ora 21:00 Sa vedem ce informatii ne ofera, va asteptam in numar cat mai mare!!! Adminii ce nu au posibilitatea sa ajunga sunt rugati sa anunte cu 2.. 3 zile inainte de sedinte! Toate cele bune!
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use & Privacy Policy